Hai sayangg follow laa , tak susah , tu yang kat atas tu , tekan je :D .

pilihlaaa...:)

Saturday, 3 March 2012

Masalah2.

Hadoii,Harini mcm2 masalah kot, huhh.! pas satu2, tadi je mak aku gadoh dgn atok aku, hmm, sdeh kot, dlu fmely kterg okey... pasal tanah boleh berpecah belah... mcm2 hal, pening kepala akuu,,nak bergaduhlaa, alahaaii, da macam kuat sgt daa... mehhla usik fmely aku oi, try klau brani, ermmmm, bapak sedare x ley pakai langsong, bodoh je... astu si supergirl mintak emaiil fb, bkn x nk bg, cme time tu aku tgh pening, dh byk sgt mslh. sorry supergirl...hmmm... :( nk mnagis asew nyer harini,, Malam ni mybe aq n abg2 aku akn separing dgn bpak sedare aku, ape nk jd, jd laa...

No comments:

Post a Comment